Pact pakt door! Voorstel nieuw initiatief!

Suzanne Verheggen 27-10-2023
175 keer bekeken

Heb je nog een nieuw idee, of ben je elders in Nederland een initiatief tegengekomen dat we écht aan het uitvoeringsprogramma moeten toevoegen? Dan lees je hier hoe je dit kunt doen.

Het uitvoeringsplan krijgt steeds meer vorm! De initiatieven die we daarvoor al in een eerder stadium bedacht hebben, werken we op 13 november samen verder uit. Maar we maken ook graag ruimte voor mogelijke nieuwe initiatieven!

Heb je nog een nieuw idee, of ben je elders in Nederland een initiatief tegengekomen dat we écht aan het uitvoeringsprogramma moeten toevoegen? Geef het aan ons door via de link naar het formulier. Vul het formulier daarom vóór 6 november zo compleet mogelijk in. Dan hebben wij nog voldoende tijd om het idee in te passen in het programma, en het ook alvast toe te sturen aan alle deelnemers.

Via deze link kun je het formulier invullen en indienen! 

Tip: kijk bij het uitwerken van je idee vooral ook even naar het afwegingskader onder aan het formulier. Zo kun je alvast toetsen of het idee ook écht past binnen het Pact Woensel Zuid.

Op de dag zelf wordt van je verwacht dat je het idee kort toelicht aan andere partners die interesse hebben om het samen verder uit te bouwen

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen