Woensel Zuid Got Talent weer een groot succes! 
' Suzanne van Gool 22-06-2024
49 keer bekeken

Als ik dans, ben ik gelukkig'. Dat cultuur verbindt en belangrijk is, was gisterenavond heel zichtbaar. In de uitverkochte zaal van CKE • Cultuur & Kunst Eindhoven traden de talenten op van Woensel Zuid.

Buurtbewoners, jong en oud, genoten van de optredens. Een gevarieerd programma, van rap, pop, een singer songwriter, breakdance en poëzie. Alle kunstvormen kwamen aan bod. 'Dansen maakt me gelukkig', 'door muziek te schrijven kan ik mijn gevoelens uiten'. Zomaar wat quotes die aangeven hoe verbindend cultuur is.

'Genegenheid gaat door de maag'
Bijzonder was ook het eerbetoon aan buurt-opa Jan. Twee jongeren uit zijn buurt lazen een prachtig verhaal voor. Met de belangrijkste boodschap hoe belangrijk hij is voor alle kinderen. Iedereen kan bij hem terecht. Soms voor een boterham, soms een snoepje, maar altijd voor een luisterend oor. Hij werd op een prachtige manier in het zonnetje gezet en ontving een mooi beeld van een olifant.

Een avond om niet te vergeten. Veel dank aan alle talenten, de organisaties als CKE • Cultuur & Kunst Eindhoven, Lumens, de Bibliotheek Eindhoven, @Vitalis en natuurlijk de buurtbewoners!

Samen maken we Woensel Zuid sterk. Daar mogen we trots op zijn.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen